Emmies

Lär om min utlandstermin i USA och kanske en massa andra tankar, kan bli allt eller ingenting. Den som lever får se..

Ljus, panik, minne och baseball

Publicerad 2014-09-29 04:54:35 i Allmänt,

Rubriken summerar min söndag. Just nu sitter jag i mitt rum med tända doftljus och bloggar. Har lite saker i skolan att göra innan jag kan krypa ner ordentligt. Det förklarar första ordet. Panik fick jag när jag inte kunde logga in på någon av mina mejl, troligen hackade men nu är allt i sin ordning. Panik har jag också på att mitt minne på datorn är helt fullt och jag är totalt sämst på att radera saker så vet inte riktigt hur jag ska lösa det men har börjat föra över alla bilder till dropbox.
 
Så sista ordet då, baseball. Idag var vi och kikade in Whitesox sista säsongsmatch. Whitesox är Chicagos södra lag, det finns ju ännu ett lag som ligger väldigt nära där vi bor, Cubs. Det var strålande sol och över 20 grader, en perfekt dag för baseball. Inramningen var sjukt mäktig och vilken arena. Tyvärr är inte sporten allt för händelserik. Vi gick faktiskt innan matchen ens var slut efter att ha kollat i över 3 timmar. Men vi fick se en homerun och en del fina slag. Glad att ha varit där men inget jag känner något behov av att gå på igen. 
 
Annars pendlar mitt humör mellan allt från lycka till hemlängtan (men inte speciellt ofta). Igår när jag var ute och gick blev jag helt tårögd. Det var så vackert och jag är så glad att jag får möjligheten att uppleva detta och trivs så bra som jag gör. Men ibland när jag har plugg upp över öronen och man har lite motvind så får man sån lust att bara lägga sig ner och börja gråta. Jag visste att det skulle vara mycket plugg och stress men det är så krävande emellanåt. Fast jag ska inte klaga, jag bor i en sjukt cool stad, har möjligheten att resa runt i 1,5 månad och jag upplever många drömmar här. Så nu slutar jag klagande, tar mig i kragen och börjar skriva lite international marketing istället.
 
Hoppas allt är bra hemma! Vore kul att veta vilka ni är som läser så kommentar gärna <3
 
Min fotovägg i mitt rum, så sjukt nöjd med den och den fylls på hela tiden! De flesta saknade favoriterna sitter precis över sängen, saknas fortfarande några så om ni saknar er själva så skicka en fin bild. Jag vill ha med alla! 
Från vänster, jag, Felix, Alex och Sebastian. Allt på din begäran mamma!
Man får aldrig nog av denna skylinen.

Om

Min profilbild

Emmie Tisell

23 årig tjej från den lilla orten Ulricehamn som just nu pluggar ekonomi i Linköping och börjar min utbytestermin i Chicago i september. Är en glad och sprallig tjej som älskar att idrotta, resa, festa och periodvis ganska klädintresserad.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela